ویزای شینگن فنلاند همانند ویزای تمام کشورهای دنیا در واقع مجوز ورود به فنلاند است با این تفاوت که وقتی با ویزای شنگن فنلاند به فنلاند وارد شدید می توانید به سایر کشورهای عضو پیمان شینگن و اکثر کشورهای قاره اروپا هم وارد شوید. ویزای توریستی فنلاند تنها به جهت تفریح و یا دیدار با بستگان و اعضای خانواده اخذ می شود و پس از صدور ویزای فنلاند، سفارت برچسب ویزا را در پاسپورت شما درج می کند.مدارک مورد نیاز ویزای شینگن فنلاند شامل موارد زیر می باشد:

1. اصل پا سپورت با حداقل 7 ماه اعتبار با امضاء و کپی تمامی صفحات پاسپورت حتی صفحات سفید به همراه پاسپورت های قبلی

2. شش قطعه عکس 4*3 رنگی زمینه سفید بدون لبخند و عینک و به صورت کاملا تمام رخ

3. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

 

4. پرینت حساب بانکی و گواهی تمکن مالی به همراه مهر و امضاء بانک به زبان انگلیسی و حداقل موجودی حساب یا سپرده بانکی برای هر فرد 500.000.000 ریال است

5. اصل سند مالکیت

6. اصل مدارک شغلی

»پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی

»وکلا: پروانه وکالت

»مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، سابقه بیمه تامین اجتماعی به همراه مهر این سازمان

»بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

»مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر آن سازمان

»خویش فرما: جواز کسب، آخرین آگهی تغییرات

»معلمان، اساتید و اعضائ هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

»دانش آموزان و دانشجویان: اصل گواهی اشتغال به تحصیل

»دانش آموزانی که در طول سال تحصیلی عزم سفر می کنند بایستی علاوه بر گواهی اشتغال به تحصیل، اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه را با ذکر تاریخ سفر ارائه دهند.

7. فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین( پدر یا مادر) سفر کنند رضایت نامه محضری همراه با ترجمه انگلیسی الزامی می باشد

8. مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار

توضیحات:

» حضور متقاضی برای انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد

» به توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری درخواست شود که ارائه آنها الزامی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای شینگن فنلاند و مراکز خرید فنلاند و بلیط هواپیما فنلاند با همکاران ما در آژانس مسافرتی تفریحات در تماس باشید.

88505454 --- 87170 --- 88171899

http://www.gashtonline.com