Back to Top

ویزای امارات

ویزای امارات

ویزای توریستی امارات نیازی مصاحبه ندارد زیرا سفارت خود دخالتی در صدور ویزا انجام نمی دهد و ویزا توسط اداره مهاجرت و وزارت کار صادر می شود.

لازمه ی ورود به هر یک از شهر های امارات متحده عربی که شامل دبی، ابوظبی، شارجه، العین، عجمان، راس الخیمه، فجیره ، ام القوین و خور فکان می باشد همراه داشتن ویزای امارات می باشد.
انواع ویزا امارات:


1. ویزا توریستی 14 روزه به دو صورت عادی و فوری صادر می شود.مدت زمان صدور ویزای توریستی 14 روزه عادی 5 الی 7 روز کاری و ویزا توریستی فوری1 تا 3 روز کاری می باشد. هزینه ی صدور این ویزاها به ترتیب 285 و 360 درهم است.در صورت درخواست مسافر ویزای 14 روزه قابل تمدید به ویزای 30 روزه می باشد اما برای تمدید ویزای 30 روزه مسافر باید به کشور خود بازگردد و مجددا به صدور ویزا اقدام نماید.
2. ویزا توریستی 1 ماهه ،5 الی 7 روز کاری زمان می برد تا صادر شود. هزینه ی صدور این ویزا 395 درهم می باشد.
3. ویزا توریستی 3 ماهه نیز همانند ویزای 1 ماه 5 الی 7 روز کاری زمان میبرد تا صادر شود. هزینه ی صدور این ویزا 1250 درهم می باشد.
4. ویزا توریستی مولتی 1 ماهه، مسافر با این ویزا می تواند از زمان ورود به امارات به مدت 30 روز به طور نامحدود ورود و خروج کند. هزینه صدور این ویزا 1200 درهم و مدت زمان لازم برای صدور آن 5 الی 7 روز کاری می باشد.
5. ویزا توریستی مولتی 3 ماهه، در این نوع ویزا نیز مسافر میتواند از زمان ورود به امارات به مدت 3 ماه به طور نامحدود به این کشور ورود و خروج کند.مدت زمان لازم برای صدور ویزا توریستی مولتی 3 ماهه 5 الی 7 روز کاری می باشد و هزینه ی آن 2500 درهم است.
نکات ضروری:
- پاسپورت مسافر باید از زمان سفر 6 ماه و 10 روز اعتبار داشته باشد
- آژانس مسافرتی تفریحات ویزای امارات را همراه با بلیط یا تور امارات صادر می کند در غیر این صورت مسافر ملزم به ارائه چک ضمانت 12 میلیون تومانی در وجه آژانس می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزای امارات، تور امارات و بلیط امارات با همکاران ما در آژانس مسافرتی تفریحات تماس حاصل فرمایید.

88505454 --- 87170 --- 88171899

http://www.gashtonline.com

ویزای دبی

ویزای دبی

ویزای امارات - ویزای دبی

ویزای امارات بعنوان مجوز ورود به شیخ نشین امارات متحده عربی از ضروریات تور دبی و سفر به امارات محسوب می شود.
ویزای دبی(امارات متحده عربی )در دبی بر خلاف ساير کشورهای جهان توسط اداره مهاجرت و وزارت کار این کشور صادر می شود و نه توسط سفارت خانه های امارات در دنيا. نياز به ويزای دبی و روشهای اخذ آن برای مليت های و مسافران کشورهای مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما با شماره های 02188505454و02187170تماس و اطلاعات لازم را و آخرین مقررات و تغییرات جهت اخذ ویزای دبی راکسب نموده   و نسبت به تهيه ويزا ی دبی اقدام فرمایید. تمامی مسافران تور دبی به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج فارس(عربستان سعودی ، بحرين، کويت، قطرو عمان) می بايست ويزای امارات را تهيه نمايند.

برای صدور ويزا به هر علتی مثل تجارت، سياحت ،اقامت ،تحصیل و غيره، سازمان، شرکت و ياشخصی  در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزای دبی را به عهده بگيرد و بدين ترتيب عملا و قانونا مسئول همه اعمال مسافر در تور دبی وسفر به دبی شناخته می شوند و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج نماید. اين مسئول در امارات متحده به نام "کفيل" مشهور است. لذا برای صدور ويزا يک کفيل لازم است که واجد شرايط کفالت می باشد. کفيل در دو صورت می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت کند و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا نمايند. لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی دبی و يا زيارتی دبی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت برخی ازآژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین تور دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند:

ویزای توریستی دبی: اين ويزا يک ماهه می باشد

ويزای ترانزيت: مدت اين ويزا 14 روز است و روز ورود و خروج محاسبه نمی شود. اين ويزا از طرف اداره مهاجرت دبی صادر می شود. ویزای ترانزیت دبی قابل تمديد نمی باشد.

ویزای تجاری دبی:

ویزای اقامتی:

ویزای زیارتی:اين ويزا  اتباع سایر کشورها صادر می گردد. شهروندان کشورهايی که در جدول زير مشاهده می کنيد، می توانند ويزای خود (ويزای زيارتی) را بصورت رايگان در هنگام ورود به فرودگاه دبی دريافت نمايند

ویزای سریع:معمولا در بیست و چهار ساعت صادر می گردد.و پانزده روز از تاریخ ورود اعتبار دارد

ویزای دوماهه دبی:

ویزای سه ماهه دبی:


    
مدارک مورد نیاز برای ویزای دبی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین بشرح ذیل می باشد:

دعوتنامه از طرف کفیل اماراتی
ارائه چک ضمانت بازگشت براي مسافران كشور امارات متحده عربي الزامي است.ولی برای مسافرین تور دبی بنا به صلاحدید مدیریت آژانس تفریحات چکی در یافت نمی گردد.در صورت نیاز به چک،چك ارائه شده فقط در وجه شرکت مسافرتی  تفریحات صادر شده و هيچ گونه عبارت از قبيل ضمانت و امانت نبايد در چك نوشته شود)

مدارک می تواند بصورت ایمیل و یا فایل اسکن رنگی ارائه گردد.

ویزای امارات بصورت برگه ای می باشد و کپی آن هم مورد قبول است

ویزای دبی بدون عکس نیز مورد قبول می باشد

قیمت ویزای دبی توریستی:تماس با 02188505454

قیمت ویزای دبی سریع:تماس با 02188505454

قیمت ویزای دبی دوماهه:تماس با 02188505454

قیمت ویزای دبی سه ماهه :تماس با 02188505454

 
    

www.gashtonline.com